Inschrijvingsmoment seizoen 2019-2020

Het huidig seizoen loopt stilaan op zijn einde en de voorbereidingen voor het volgend seizoen zijn al volop gestart.

Nieuw dit jaar is dat we een inschrijvingsmoment houden. Op zaterdag 4 mei bent u tussen 10 en 12 uur welkom in de Vlaschaard in Sint-Baafs-Vijve. U kan er het inschrijvingsgeld betalen (cash of via bancontact), u kan er kennismaken met de trainers, u krijgt er de medische fiche en nuttige info voor volgend seizoen, u kan er een babbeltje slaan met andere ouders en spelers … en bovendien krijgt elke ter plaatse ingeschreven speler een badlaken in de kleuren van de club!

Belangrijk is dat we op zaterdag 4 mei de identiteitskaart van de spelers (vanaf U14) kunnen inlezen. Bij spelers die nog geen identiteitskaart hebben, lezen we de identiteitskaart van een ouder in. Op die manier vermijden we boetes als spelers hun identiteitskaart niet bij zich hebben tijdens een wedstrijd.

Kunt u op zaterdag 4 mei niet langskomen of wilt u vooraf betalen, dan kunt u overschrijven op rekening van Bobcat Wielsbeke: BE13 0688 9761 9839 met vermelding van: naam & voornaam van de speler + geboortejaar

U bent pas ingeschreven nadat wij de betaling van het lidgeld ontvangen hebben. Indien u betaalt vóór 15 mei 2019, geniet u een korting van 25,00 euro per speler.

We hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 4 mei en we wensen iedereen van harte te bedanken voor alle hulp, alle inzet … tijdens het voorbije seizoen. Bedankt voor alles!

Sportieve groeten namens het bestuur van Bobcat Wielsbeke

Ze zijn er …

Onze langverwachte, verrassende, sprankelende, spetterende en vernieuwende kalenders voor 2017 zijn klaar.

Ze worden momenteel verspreid door de trainers. Slechts 5 € door de welwillende hulp van onze sponsor BOBCAT.

Een leuk extraatje bij verkoop van 3 stuks voor alle spelers. Informeer je bij trainers en bestuur.