Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en transacties die worden uitgevoerd op basketwielsbeke.be (de “Webshop”).

1. Betalingsmethoden

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, en andere elektronische betaalmethoden. De beschikbare betaalmethoden worden weergegeven tijdens het afrekenproces op de Webshop.

2. Prijs en Valuta

Alle prijzen op de Webshop zijn vermeld in EURO en zijn inclusief eventuele toepasselijke belastingen, tenzij anders vermeld.

3. Betalingsverwerking

Betalingen worden verwerkt via veilige betaalproviders om de vertrouwelijkheid en veiligheid van je financiële informatie te waarborgen.

4. Facturering en Orderbevestiging

Na voltooiing van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat de details van je bestelling, inclusief het ordernummer, de prijs en de geselecteerde betaalmethode.

5. Betalingstermijn

De betaling voor je bestelling dient te worden voldaan op het moment van aankoop, tenzij anders aangegeven tijdens het afrekenproces.

6. Annulering en Terugbetalingen

Voor informatie over annulerings- en retourbeleid verwijzen wij naar onze pagina annulerings- en retourbeleid.

7. Betalingsfouten

In geval van een betalingsfout of onjuiste transactie, neem onmiddellijk contact op met ons om het probleem op te lossen.

8. Wijzigingen in Betalingsvoorwaarden

Basket Wielsbeke behoudt zich het recht voor om deze betalingsvoorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Door een aankoop te doen op de Webshop ga je akkoord met deze betalingsvoorwaarden.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over onze betalingsvoorwaarden, neem dan contact op met ons.